BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem jöttek ki a mentők! Újra kellett éleszteni a beteget

Több mint két óra telt el a riasztás után, mire a mentők a Budai Irgalmasrendi Kórház ortopédiai osztályáról a pár háztömbbel arrébb lévő kardiológiára szállítottak egy infarktusos betegeket - számolt be az esetről a pénteki Magyar Nemzet.

Tomcsányi János, a kardiológiai osztály vezetője a napilapnak elmondta: szerda reggelt valamivel 8 óra előtt riasztották a mentőket, mikor egy tíz napja operált, lábadozó beteg infarktust kapott az ortopédián - idézi a lapot az origo.hu.

Tomcsányi szerint a mentő a telefonhívás után körülbelül két órával érkezett meg, ezért a beteg csak 10 óra után került a szívkatéteres laborba, amely ugyanúgy a II. kerületi Frankel Leó úton található, mint az ortopédia. A beteget újra kellett éleszteni, azóta is lélegeztetőgéppel tartják életben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.