BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elhunyt a Keresztapa sztárja

James Caan, az 1971-es Brian éneke és az 1972-es Keresztapa sztárja 82 éves korában el elhunyt.

Elhunyt a Keresztapa filmek sztárja James Caan - írta meg többek között a TMZ. A legendás színész 82 éves volt. A hírt James twitter-fiókján tették közzé.

Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy július 6-án este Jimmy eltávozott. A család nagyra értékeli a rengeteg szeretetet és szívből jövő részvétet és kéri, hogy továbbra is tartsa tiszteletben a magánéletünket ebben a nehéz időszakban

- olvasható a tweetben. Caan az 1972-es Keresztapával futott be Hollywoodban, amiben Sonny-t játszotta. Ezért a szerepért a legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díjára, valamint Golden Globe díjra is jelölték. A Keresztapa előtti nagy dobása a Brian dal volt.

James Caan
Fotó: Chris Delmas/AFP

Caan Bronxban született, németországi zsidó bevándorlók gyermekeként. Az apja hentes volt. Színészi pályája előtt a Michigan Állami Egyetemen futballozott. A 70-es és 80-as években a Playboy Mansion főszereplője volt, szókimondó természetéről ismerték. Öt gyereke született, akik közül Scott is színész lett. A Hawaii 5-0 című filmben játszott. Legutóbbi feleségével, Linda Stokesal 1995 és 2009 között élt együtt. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.