BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kilátogatott a frontra Vlagyimir Putyin

Az Orosz Föderáció elnökének ez volt az első látogatása Herszon régióban.

Látogatást tett a Dnyepr csapatcsoport főhadiszállásán, Herszon megyében Vlagyimir Putyin orosz elnök – közölte kedden a  Kreml sajtószolgálata. Vlagyimir Putyin meghallgatta Mihail Teplinszkij, a légideszanterők, Oleg Makarevics, a Dnyepr Erők Csoportja parancsnoka és más katonai vezetők beszámolóit. 

Vlagyimir Putyin
Fotó: Mikhail Klimentyev / AFP

Nem szeretném elterelni a figyelmét a közvetlen vezetési és irányítási feladatairól, ezért itt üzletszerűen, röviden és célirányosan beszéljünk

– mondta az elnök a TASZSZ hírügynökség szerint. „Fontos számomra, hogy halljam a véleményét a helyzet alakulásáról, meghallgassam a fronton harcoló vezetőt, és információt cseréljek” – mondta Putyin, aki jelentést kért a herszoni és a zaporizzsjai helyzettel kapcsolatban. Az Orosz Föderáció elnökének ez volt az első látogatása Herszon régióban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.