BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem aprózza el a gyúrást Orbán Viktor: Arnold Schwarzeneggert vette fel személyi edzőnek

Kiderült, miért érkezett a Karmelitába az utolsó akcióhős. Mire hull a pelyhes, Orbán Viktor is acélizmokkal rendelkezhet, ha bírja a tempót.

Szombat délelőtt jelent meg Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán egy sejtelmes üzenet, melyben Arnold Schwarzenegger volt látható, ám délutánra már az is kiderült, hogy az osztrák származású világsztár mi célból érkezett Budapestre: a kormányfő személyi edzője lesz.

Orbán Viktor
Orbán Viktor és Arnold Schwarzenegger az edzőteremben / Fotó: Orbán Viktor / Facebook

A csúcsra először testépítőként felért Schwarzeneggert Orbán Viktor bejegyzése szerint az sem zavarta, hogy az edzőpóló otthon maradt, nem hagyta a kormányfőt lazsálni. Azt már a megosztott kép szerint a miniszterelnök is tudja, hogy „No pain, no gain”, vagyis 

az eredményekhez erőfeszítésekre van szükség, nemcsak a politikában, de az edzőteremben is.

Hogy a hétszeres Mr. Olympia meddig lesz Orbán Viktor személyi edzője, nem derül ki a posztból, akár az is elképzelhető, hogy csak a kezdő lökést adja meg a miniszterelnöknek. Ha azonban nem így van, akkor a kormányfő felkötheti a gatyáját, nem valószínű, hogy Schwearzenegger laza tempót fog diktálni, még akkor sem, ha nem valószínű, hogy Orbán Viktor professzionális testépítői karrierre vágyna.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.