BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Partnerségre lép a Banca Generali és a Saxo Bank

Partnerségi megállapodást kötött Assicurazioni Generali leányvállalata, a Banca Generali és a Saxo Bank. A két pénzügyi szervezet az online kereskedési szolgáltatások terén működik együtt.

A biztosítási piacon több mint 180 éve működő Assicurazioni Generali leányvállalata, a Banca Generali és a Saxo Bank megállapodást kötöttek arról, hogy partnerségre lépnek az online kereskedési szolgáltatások terén – írja a két pénzügyi szolgáltató közös közleményében.

A Banca Generali Olaszországban vezető szerepet tölt be a pénzügyi tervezés és a vagyonkezelés területén, a társaságnak több mint 250 ezer ügyfele van Olaszország-szerte. A partnerség célja, hogy az olasz piacon a Saxo Bank technológiájára épülő innovatív, fejlett platformot kínáljanak a kereskedésre. Az új platform bővíti azon lehetőségek körét, amely a Banca Generali pénzügyi tanácsadói rendelkezésére áll, így azok a magán és intézményi ügyfeleik igényei szerinti dinamikus fedezési megoldásokat is kínálhatnak. A Banca Generali privát banki üzletágának fejlesztésében kiemelt szerepe van a technológiai innovációknak – a Saxo-val való együttműködés is ennek a koncepciónak a része.

A Saxo Bank és a Banca Generali szándékai szerint 2017. december 31-ig megszületnek azok a megállapodások, amelyek szabályozzák az együttműködést.

A Banca Generali pénzügyi tanácsadói hálózata a vagyonkezelési szolgáltatások széles körét kínálja az ügyfeleinek. A 2017. június 30-i adatok szerint a bank 1900 szakembere és tanácsadója 52,1 milliárd eurónyi vagyont kezel az összesen több mint 250 ezer ügyfele számára Olaszország-szerte.

A Saxo Bank Csoport egy több eszközosztályban (multi asset) kereskedési lehetőséget nyújtó vezető befektetési szolgáltató, amely teljes körű technológiát, eszköztárat és stratégiai támogatást nyújt a kereskedési és befektetési tevékenységhez. Az 1992-ben alapított Saxo központja Koppenhágában található, és több mint 1500 szakembert foglalkoztat a világ különböző pénzügyi központjaiban, így Londonban, Szingapúrban, Párizsban, Zürichben, Dubaiban és Tokióban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.