BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Prémiumot kapnak a nyugdíjasok

Nyugdíjprémiumot kapnak a magyar nyugdíjasok novemberben – jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 100. Kormányinfón.

Nyugdíjprémiumot kapnak a magyar nyugdíjasok novemberben – jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 100. Kormányinfón. A miniszter az intézkedést azzal indokolta, hogy a gazdaság a várakozásokkal összehangban jól teljesít, így a közös sikerből a nyugdíjasoknak is részesülniük kell, de a prémium összegét még tárgyalják.

Lázár kiemelte, kérdéses még, hogy Erzsébet-utalványt is kapnak-e az érintettek, ez a következő hónapok gazdasági eredményein is múlik. Korábban lapunk is írt róla, hogy a kormány kisebb emelést ad év elején, mint amekkora infláció alakul ki az év során, akkor a különbözetet novemberben kiegészítésként odaadják az időseknek.

https://www.vg.hu/gazdasag/ketszer-is-emelheti-a-kormany-a-nyugdijakat-az-iden-531357/

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.