BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Decemberben jön az Xtendre a Megakrán

Az MKB Bank közreműködésével megtörtént az első xtendes vállalat sikeres tőkebevonása.

Az MKB Bank közreműködésével megtörtént az első xtendes vállalat sikeres tőkebevonása, az új Megakrán-részvények bevezetése a Budapesti Értéktőzsde Xtend piacára december első felében várható. A speciális daruzási, emeléstechnikai és géptelepítési feladatokat és több, e tevékenységekhez kötődő kiegészítő szolgáltatást nyújtó társaság a bevont tőkét az eszközpark további fejlesztésére és növekedési tervei megvalósítására használja fel.

A 678,9 millió forint értékű tranzakció során 3702 forintos részvényárfolyamon több mint 656,2 millió forint összegű tőkebevonás történt intézményi és magánfektetőktől, ezenfelül pedig a főtulajdonos több mint 22,6 millió forint értékben adott el részvényeket. A tranzakcióban a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alapja 40 százalékos mértékben, az egyéb intézményi és magánbefektetők 30-30 százalékos mértékben vettek részt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.