BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Túl a Primarkon: az államadósság-kezelőnél is kígyóztak a sorok

Nagy volt a kereslet a három hónapos diszkontkincstárjegy-aukción kedden.

Hozamcsökkenés mellett értékesített 3 hónapos diszkontkincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Budapest, 2022. október 22.Az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK) bejárata a Tabán irodaházban, a főváros I. kerületében, a Krisztina térnél.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Fotó: Róka László / MTI

A heti rendszerességgel tartott 3 hónapos diszkontkincstárjegy-aukción az ÁKK 20 milliárd forintért vitt piacra állampapírt. Az elsődleges forgalmazók 46,8 milliárd forintnyi ajánlatából az ÁKK 29,5 milliárd forintot fogadott el.

Az aukciós átlaghozam 6,8 százalék volt, 4 bázisponttal alacsonyabb az előző aukción kialakult átlaghozamnál.


   

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.