BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elszállt az ANY Biztonsági Nyomda árfolyama

Friss lendület érkezett csütörtökön a BÉT-re. A Richter kivételével drágultak a hazai blue chipek, az ANY pedig két számjegyű növekedéssel rukkolt ki.

A szerdai amerikai részvénypiaci feltámadás az öreg kontinensre is megérkezett csütörtökön, a vezető európai tőzsdeindexek nagyjából 0,5–1 százalék közötti mértékben emelkedtek. A pesti börze is felvette a tempót, és szerdai záróértékéhez mérten 0,75 százalékkal magasabban, 72 341 ponton fejezte be a kereskedést. A forgalom az azonnali részvényszekcióban túlszárnyalta a 12,5 milliárd forintot.

240619_bet_002_VZ , BÉT,
Remek napot fogott ki az ANY biztonsági nyomda a BÉT-en / Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

A blue chipek közül az OTP 1,7 százalékkal, 18 500 forintra, a Mol 0,2 százalékkal, 2590 forintra, míg a Magyar Telekom 0,4 százalékkal, 1020 forintra drágult.

A Richter-részvények záróértéke viszont 0,4 százalékkal, 10 660 forintra csökkent.

Equilor Trader

Kereskedj és fektess be a jövő technológiájával – Bárhol, bármikor!
A megjelenés támogatója az Equilor Befektetési Zrt.

A többi részvény közül az ANY Biztonsági Nyomda papírjai több mint 10 százalékkal lőttek ki, és 4280 forinton búcsúztak a parkettől. A szerdai beesést tehát bőven kompenzálta a részvény.

A forint is erőre kapott. Az euró 395,5 forint körül mozgott késő délután. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.