BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sorra töltik le a 400 oldalas tanulmányt - Hatalmas érdeklődés az EU-pályázati reform iránt

Csak hétfőn 270-en töltötték le az uniós támogatások hazai rendszerének megreformálását célzó, 400 oldalas (!) tanulmányt.

Hatalmas az érdeklődés a pályázati rendszer megreformálásának lehetősége iránt: a MAPI pénteki bejelentését követően csak hétfőn több mint 1300 látogatója volt a http://www.ujratervezes2010.hu oldalnak, s ezen az egy napon 270 érdeklődő bizonyult olyannyira elszántnak, hogy le is töltötte a 400 oldalas tanulmány teljes tartalmát - olvasható a Magyar Pályázatkészítő Iroda (MAPI) közleményében.
 
Tekintettel a uniós támogatások rendszerét megreformálni javasló tanulmány száraz szövegére akár meglepő is lehetne ez az élénk érdeklődés, de a jelenség mégsem véletlen: a még le nem hívott 7000 milliárd sorsa mindenki számára húsbavágó, legyen bár szó vállalkozóról, polgármesterről, kórház vagy iskolaigazgatóról, avagy a jelen támogatási rendszert működtető hivatalnokról - véli a MAPI.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.