BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

A Fidesz szerint összefüggés lehet a Lánchíd-beruházás és a Vig Mór elleni nyomozás között

A Fidesz frakcióvezetője szerint Karácsony Gergely vezetésével lebonyolított Lánchíd beruházás összefügghet a Vig Mór elleni nyomozással. Wintermantel Zsolt arra emlékeztetett, hogy a felújítás sokkal drágábban valósult meg, mint ahogyan eredetileg tervezték.

Vig Mór neve novemberben került a figyelem középpontjába – derült ki a Magyar Nemzet cikkéből.

A Lánchíd felújítása többe került a tervezettnél.
Fotó: AFP

Mint írták, az Amnesty International Magyarország igazgatójának,

Vig Dávidnak a testvérére a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága több száz milliós számlagyár működtetésének gyanújával csapott le.

Az A-Híd Zrt.-nél a sok száz milliós számlagyárt üzemeltető bukott ügyvéd elleni eljárás részeként tartott házkutatást a nyomozó hatóság.

A fővárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek arról beszélt, hogy Karácsonyék nem fogadták el azt a szerződést, amit még Tarlós István készített elő, és új közbeszerzést írtak ki a Lánchíd felújítására, ami így viszont ötmilliárd forinttal drágábban készült el, 60-szorosára emelték az előleget, ráadásul alacsonyabb műszaki tartalommal valósult meg.  

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.