BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bojkottálhatja a Fidesz a Magyar Nemzetet és a Hír TV-t

Nem nyilatkoznak a fideszes politikusok ezután a Magyar Nemzetnek, a Hír TV-nek és a Lánchíd Rádiónak sem.

A Fidesz-frakció hétfői zárt tanácskozásán szóba került Kövér László Magyar Hírlapban megjelent interjúja is, amelyben a házelnök arról beszélt, hogy a Magyar Nemzet és a Hír TV már ellenzékinek számít - értesült a Népszabadság.

A lapnak az egyik fideszes képviselő azt mondta, "ez nem hivatalos bojkott, de majdnem az, mivel az az ajánlott, hogy ne nagyon nyilatkozzanak a Magyar Nemzetnek es a Hír Tv-nek".

A Magyar Nemzetnek megerősítették a bojkottról szóló információt, azzal kiegészítve, hogy a Lánchíd Rádiónak sem nyilatkoznak a Fideszből - igaz, a nyilatkozatstop nem lesz publikus, "enélkül is tudja mindenki a dolgát". A lap szerint "az ülésen fölvetődött, hogy a tilalom kiterjed-e az ellenzéki ATV-re is például, amelyre nemleges volt a válasz. A bojkott alá volt három médiummal szemben ugyanis az ATV egyértelműen ellenzéki, míg a többi nem teljesen, ezért megzavarhatják a választók tisztánlátását".

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.