BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ki navigálja az Apple magyarországi terjedését?

A legújabb, Apple-lel kötött megállapodásuknak köszönhetően jelenleg a Navigator az egyetlen magyarországi IT-outsourcing szolgáltató a vezető cégek közül, amely a három teljes informatikai platformot - Windows, Linux és Apple - egy kézben képes üzemeltetni munkaállomás és szerver szinten – áll a cég szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

„A heterogén rendszerek tervezésére, az alkalmazásfejlesztésre és a rendszerek integrációjára egyre nagyobb igény mutatkozik a vállalatok részéről” - mondta Tóthmátyás Tibor, a Navigator elnöke, aki örül annak, hogy immár az Apple megoldásait is felkínálhatják ügyfeleiknek.

„Meggyőződésem, hogy a Navigatorral közösen sikerül végérvényesen eloszlatunk azt a tévhitet, mely az Apple termékek és megoldások más rendszerekkel való inkompatibilitására vonatkozik, épp ezért tartjuk mérföldkőnek a két vállalat együttműködését” - mondta Majoros Miklós, az amerikai informatikai cég hazai képviseletének kereskedelmi és megbízott ügyvezető igazgatója.

A Navigator Informatika Zrt. tíz év alatt vált 5-6 fős cégből, a Wallis Csoport három informatikai vállalkozásának fúziójával, a hazai informatikai piac egyik jelentős IT-outsourcing vállalatává. A cég ma már közel 100 főt foglalkoztat, árbevétele a tavalyi évben meghaladta az 1,5 milliárd forintot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.