BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Igazi fényképezőgép és igazi mobil egyben a Casio-tól - Fotó

A japán cég új modellje 8,1 megapixeles nagylátószögű objektívvel szerelt. A készülékről első ránézésre aligha mondanánk meg, hogy telefon, és nem kompakt fényképezőgép.

A digitális fényképezőgépek és mobiltelefonok közeledésének új szakasza kezdődött meg azzal, hogy a Casio egy 28mm-es optikát épített be mobiltelefonjába. Vagy éppen egy telefont új szétnyitható kompaktjába, hiszen már valóban egyre nehezebb megmondani a különbséget – írja a Prim Online.

A W63CA nevű modell tényleg úgy néz ki, mint egy belépőszintű kompakt, elöl vaku és objektív, hátul a teljes felületet kitöltő OLED megjelenítő. Egészen amíg szét nem nyitjuk a készüléket, és felfedjük a belül meghúzódó tárcsázó gombokat és még egy teljes értékű kijelzőt a mobiltelefon funkció számára.

Az eszköz nem próbálta integrálni a két funkciót, így egy teljes értékű kompakt és egy teljes értékű telefon egyben. Ennek ellenére a W63CA  méretei teljesen telefonszerűek, kijelzője is 3,1 inches, ami közelít a kompaktok szabványos megjelenítőihez, igaz, felbontása csak 480×800 pixel.

A szoftverháttér minősége csak a gyakorlatban derül ki, de annyit már tudni lehet, hogy 9 pontos autofókusszal rendelkezik a gép, belső memóriája 600MB, ami természetesen MicroSD kártyával bővíthető. A W63CA értékesítése napokon belül megkezdődik világszerte.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.