BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újít az LG: Karórának látszik, de 3G telefon – Fotó

Az LG először Las Vegasban mutatja be új készülékét. A 3G-képes mobil különlegessége, hogy formája és mérete gyakorlatilag egy karóráéhoz hasonló.

Az LG tegnap jelentette be: a következő hónapban, a Las Vegas-i CES-en mutatja be LG-GD910 jelzésű új mobilját – tudósít a PC World. A készülék úgy hordható, mint egy karóra, a vezérlés nagy részéről, például a hívások fogadásáról az 1,4 hüvelykes (3,56 cm) érintőképernyő gondoskodik.

Az óra-telefonba még egy apró videókamera is belefért, úgyhogy akár videótelefonálhatnunk is vele. Az adatátvitel gyorsaságáról pedig a HSDPA szabvány gondoskodik – jelenleg a maximális letöltési sebesség 7,2 Mbps.

 Emellett megtalálható a készülékben a kötelező Bluetooth, MP3-lejátszó, valamint egy beszédet írott szöveggé alakító szoftver is. A modell karórához illően vízálló, további részleteket azonban csak a CES-e közöl a cég.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.