BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Keynote, Numbers, Pages magyarul is

Már magyar nyelven is elérhető az Apple integrált irodai szoftvercsomagja, az iWork *08. - tájékoztatta a VGO-t az amerikai számítástechnikai nagyvállalat magyarországi képviselete.

A Keynote bemutatókészítő 4.0.3, a Numbers táblázatkezelő 1.0.2 valamint a Pages szövegszerkesztő 3.0.2 magyar nyelvű verziója ingyenesen letölthető az Apple magyarországi képviseletének honlapjáról, valamint térítésmentesen elérhető valamennyi hivatalos hazai viszonteladónál. Ez az első magyar nyelvű irodai programcsomag a Mac OS X operációs rendszerre, utoljára a Mac OS 9 rendszeren volt ilyen jellegű magyarított termék.

"A honosítás során törekedtünk a Windows rendszerre készült, magyar nyelvű Microsoft Office programcsomag terminológiájának átvételére, ezzel is megkönnyítve a Mac OS X operációs rendszerrel éppen most ismerkedő, vagy a vegyes hardverkörnyezetben ténykedő felhasználók életét* - mondta el Majoros Miklós, az Apple magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója. *A napokban bejelentett iWork *09 csomag magyarítása is készül már.

Az iWork *08 képes a Microsoft Word, PowerPoint, Excel és AppleWorks szoftverekben készült szöveges dokumentumok, bemutatók és táblázatok befogadására, és a könnyű megosztás érdekében a dokumentumok importálhatók a Microsoft Office fájlformátumaiba és PDF-fájlokba is.

A Pages, a Keynote valamint a Numbers alkalmazások magyar nyelvű verziói ingyenes letölthetőek az alábbi weboldalról: http://www2.apple.hu/downloads/localization/

A csomagok az azonos verziójú, angol nyelvű programokra telepíthetőek.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.