BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt az új "Google telefon" - Fotó

A Vodafone a barcelonai Mobil Világ Konferencián mutatta be a HTC Magicet, avagy a G2-t. A billentyűzet nélkül készült mobil a második, amely a Google Android operációs rendszerét használja.

A HTC Magicben 3,2 megapixeles kamera, GPS, Wi-Fi található, viszont nem rendelkezik billentyűzettel – a modell teljes egészében az érintőképernyőről vezérelhető – számol be a BBC.

A G2-nek nevezethető készüléket a Vodafone forgalmazza, az első Android rendszerrel futó mobilt kizárólag a T-Mobile árusítja.

Az új "Google telefon" a Cupcake nevű, módosított szoftverrel működik, amelyet a G1 rendszeréből fejlesztettek ki a felhasználók tapasztalataira építve.

A Vodafone Spanyolországban, Franciaországban, Németországban, Nagy-Britanniában és Olaszországban kezdi meg az új HTC árusítását. Az Android rendszerű telefonok tulajdonosai hozzáférhetnek az Android Markethez, amely jelenleg 800 alkalmazást kínál letöltésre.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.