BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Világgazdaság munkatársa az év turisztikai újságírója

A 2012. év turisztikai újságírója díjat Vég Márton, a Világgazdaság újságírója vehette át.

Vég Mártont, lapunk munkatársát választotta az év turisztikai újságírójának a Magyar Turizmus Zrt.

A Magyar Turizmus Zrt. a 2006-ban alapított díjjal a turisztikai ügyekben jártas újságírói kör működését és bővítését kívánja segíteni - írja a vállalat. Olyan nagyközönségi újságírók szakmai munkásságát ismerik el, akik rendszeres, objektív tájékoztatást adnak a magyar turizmus aktuális kérdéseiről, és pozitív írásaikkal hozzájárulnak a téma társadalmi presztízsének növeléséhez.

Vég Márton 2005 júniusában került a Budapesti Reggel Axel Springer Központi Szerkesztőség Budapest és belpolitika rovatához, majd 2009 márciusától a Világgazdaság munkatársa. Kiemelt területként foglalkozik a turizmus mellett a szerencsejáték-ipar, a postai szolgáltatások, a filmipar és a médiapiac eseményeivel.

A Világgazdaság, az Axel Springer megyei napilapjai és a Vasárnap Reggel – Vég Márton cikkein keresztül – 2012-ben rekord mennyiségű írással és megjelenéssel járultak hozzá a turizmus eseményeinek és aktualitásainak gazdasági oldalról való bemutatásához - írja a díj indoklásában a Magyar Turizmus Zrt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.