BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Baleset Albertirsánál: ha teheti, kerülje el a 4-es utat

Meghalt egy autós, aki a járművét vezetve tehergépkocsival ütközött össze szerdán a 4-es úton Albertirsa körzetében, az érintett útszakaszt lezárták.

Meghalt egy autós, aki a járművét vezetve tehergépkocsival ütközött össze szerdán a 4-es úton Albertirsa körzetében, az útszakaszt lezárták – tájékoztatott a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila közölte: a baleset a főút 54-es kilométerénél történt, a karambol következtében mindkét gépjármű az árokba sodródott. A ceglédi tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki a roncsból a személyautó vezetőjét, de a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

András Tamás megbízott Pest megyei rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát lezárták, a forgalmat a 405-ös útra terelik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.