BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Akvizíciót jelentettek be a hazai kriptopiacon

Megszerezte legnagyobb riválisát a CoinCash, amely november 2-től átveszi a MrCoin márkát és viszi tovább a MrCoin.eu szolgáltatásait.

November 2-től a CoinCash veszi át a MrCoin márkát és viszi tovább a MrCoin.eu szolgáltatásait – jelentette be Mogyorósi Attila, a Coin Cash társalapítója és ügyvezető igazgatója. Felidézte, hogy 2017-ben indult a CoinCash, hatalmas mérföldkő az életükben, hogy a negyedik születésnapjukat a portfóliójuk ilyen mértékű bővülésével ünnepelhetik. 

Mogyorósi Attila, a Coin Cash társalapítója és ügyvezető igazgatója Fotó: Fűrjes Viktória

Nem árt hangsúlyozni, hogy ezzel tehát nem szűnik meg a MrCoin, változatlanul működik tovább, csak immár a CoinCash csapatának vezetésével.

A MrCoin Magyarország első kriptopénzváltója, amely a decentralizált digitális pénzek egyik hazai evangélistájának tartott Debreczeni Barnabás irányításával 2014 óta működik, a magyar piacon a legnagyobb kínálattal. A Shinrai által üzemeltetett MrCoint az a cél vezérelte, hogy élvezhetővé, barátságossá és egyszerűvé tegye a bitcoin vagy bármely más kriptopénz vásárlását. 

A CoinCash egy kriptovalutákkal foglalkozó fintech startup, amelyet Galántai Gáborral 2017-ben alapított Mogyorósi Attila. Mára a hazai kriptoközösség egyik bástyája lett a vállalkozás; az online és készpénzes váltás mellett az ország legnagyobb bitcoin ATM-hálózatát is magáénak tudhatja.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.