BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Változás jön, gyorsan le kell tölteni az MVM Next alkalmazást

November 4-től az MVM Nextnél egy közös online felületen intézhető minden ügy az egyetemes szolgáltatásban. Az MVM az ügyfelek kényelme érdekében döntött a változásról.

November 4-től az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. egyetlen, közös, korszerű digitális ügyintézési felületet és mobilalkalmazást üzemeltet. Ekkortól viszont a korábbi, a csak áram- és a csak gázügyintézésre alkalmas online felületei és applikációi már nem lesznek elérhetők – olvasható a társaság közleményében.

MVM
Az MVM Next korszerűsíti az elektronikus ügyfélszolgálatát / Fotó: MVM

Vagyis az MVM Next minden, egyetemes szolgáltatásban ellátott lakossági és nem lakossági ügyfele csak ugyanazon az online ügyfélszolgálati oldalon (mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat) és az MVM Next nevű applikációban tudja intézni energiaügyeit:

  • megtekinteni áramszámláit,
  • földgázszámláit,
  • diktálni mérőállásait.

MVM: sürgős az ügy, de egyszerű

Az MVM Next arra kéri egyetemes szolgáltatásban ellátott ügyfeleit, hogy ha még nem tették meg, töltsék le minél hamarabb az MVM Next nevű mobilalkalmazást, illetve regisztráljanak az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat oldalon az online ügyfélszolgálatra. Így tudják továbbra is digitálisan intézni energiaügyeiket. A regisztráció rövid idő alatt elvégezhető, ügyfélkapuval még gyorsabb és könnyebb az azonosítás (nem lakossági ügyfelek csak így regisztrálhatnak).

Az online ügyfélszolgálat használata számos előnnyel jár,

  • az ügyfelek hatékonyabban követhetik nyomon gáz- és villanyszámláikat, mivel mindent megtalálnak egy helyen,
  • automatikusan értesülnek új számláikról,
  • látható lesz a korábbi számlatörténet,
  • az új számla pedig egyszerűen, akár mentett bankkártyával is fizethető.

Továbbá egy helyen kezelhetik több ingatlan energiaügyeit, kényelmesen intézhetik családtagjaik, albérletük gáz- és áramügyeit abban az esetben is, ha a szerződés nem az ő nevükön van.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.