BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elterjedt a hír, hogy Moszkvában lép fel Kanye West – állítólag a botrányhős megérkezett az orosz fővárosba

Az egyik legfelkapottabb rapper, Kanye West az elmúlt időszakban folyamatosan a botrányaival hívta fel magára a figyelmet.

Kanye West amerikai rapper Moszkvába érkezett – jelentette Jana Rudkovszkaja producer a Telegram-csatornáján.

Trump hosts lunch for the rapper Kanye West, with the pair due to discuss issues including gun violence and prison reform
Fotó: AFP

„Kanye West már Moszkvában van! Ez szuper hír! A főváros szívében száltt meg! Keresztbe az ujjakat a Luzsnyiki show-n! Lefogadom, ha megtörténik, 80 ezer jegy elkel három napon belül. Rendben, legfeljebb egy hét alatt” – írta a posztjában.

A TASZSZ orosz hírünyökség arról is írt, hogy a Mash Telegram-csatorna május elején a luzsnyiki helyszínen tartott koncert szervezőire hivatkozva írta, hogy Kanye West a születésnapján, június 8-án lép fel, bár az információt nem erősítették meg.

Az egyik legfelkapottabb amerikai rapper az elmúlt időszakban folyamatosan a botrányaival hívta fel magára a figyelmet. A Ye néven is ismert előadóval az Adidas 2022-ben a botrányos kijelentések után szakította meg együttműködését, mondván, azok sértik a vállalat sokszínűségen, befogadáson, kölcsönös tiszteleten és méltányosságon alapuló értékeit. A Twitteren például egy kommentjében azt írta, hogy fokozott harci készültségbe helyezi magát a zsidókkal szemben. Az Instagramon pedig P. Diddy amerikai rapperrel folytatott sms-váltását osztotta meg, amelyben azt állította, hogy

P. Diddyt a „zsidó emberek irányítják”.

Később Alex Jones hírhedt összeesküvéselmélet-gyártó műsorában kijelentette: „Kedvelem Hitlert”, majd percekkel később hozzátette, hogy

Szeretem a zsidókat, de a nácikat is.

Pár hét leforgása alatt Kanye West szinte minden üzleti kapcsolatát tönkretette a botrányt keltő kijelentéseivel. Ezután a Forbes üzleti magazin közölte, hogy a rapper, divattervező, üzletember le is csúszott a milliárdosok globális listájáról.  

Az Adidas vezérigazgatója, Bjorn Gulden tavaly védelmébe vette Kanye Westet, mondván, hogy 

az ellentmondásos rapper nem gondolta komolyan antiszemita kijelentéseit. Az Adidas ezeket korábban elfogadhatatlannak, gyűlölködőnek és veszélyesnek nevezte.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.