BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Európai turné: Hans Zimmer visszatér Budapestre

Hans Zimmer turnéra indul Európa legnagyobb arénáiba. A legendás zeneszerző az MVM Dome-ban is koncertet ad.

A többszörös Oscar- és Grammy-díjas zeneszerző, Hans Zimmer koncertet ad az MVM Dome-ban 2025. november 12-én. A zeneszerző a Live – The Next Level című 2025–2026-os turnéjával több európai városban is fellép. 

Fotó: AFP

„Hans Zimmer számára – akit a BBC rocksztár zeneszerzőnek és hollywoodi lázadónak is nevezett – mindig is fontos volt, hogy feszegesse művészi határait, új utakat járjon be, és folyamatosan fejlessze magát és a produkcióit” – olvasható az esemény közleményében.

Számomra minden előadás egy új felfedezőút. A The Next Level show-val meg akarom lepni a rajongóimat, és egy olyan hangzásvilágba vezetni őket, amilyet még soha nem tapasztaltak

– fogalmazott a zenész.

Legutóbbi 2023-as európai turnéja is hatalmas siker volt, a telt házas arénákban több mint 400 ezer rajongó ünnepelte Zimmert, akinek a filmzenéi évtizedek óta meghatározzák a hollywoodi kasszasikereket. A hivatalos jegyértékesítés idén szeptember 26-án, 14:00-kor indul az Eventim hálózatában.  

Hans Zimmer  utoljára 2022-ben lépett fel Magyarországon a Papp László Sportarénában.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.