BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ég egy faház Csepelen

Kigyulladt egy faház Budapest XXI. kerületében, a Klapka utcában – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Tájékoztatásuk szerint a mintegy huszonöt négyzetméteres épület teljes terjedelmében égett, amikor a tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egységek oltják a lángokat, és megakadályozták, hogy a tűz több más, közeli faházra is átterjedjen.

Az eset érdekessége, hogy szombaton volt utoljára tűzeset az utcában. Április nyolcadikán a katasztrófavédelem arról számolt be, hogy kigyulladt, és teljes terjedelmében ég egy körülbelül nyolcvan négyzetméteres faház Budapest XXI. kerületében, a Klapka utcában. Az épület mellett mintegy ötszáz négyzetméteren az avar is lángolt. A tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral oltották a tüzet. Egy vízszállító is a helyszínre érkezett.
 


 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.