BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ismerte Veres Jánost a "drogdíler"? Újabb Hír TV felvétel

A Hír TV Célpont című műsorának riportereivel kapcsolatban kialakult „drogbotrány” újabb részletekkel gazdagodott. A csatorna most egy eddig ismeretlen felvételt mutatott be a dílerként bemutatkozó Baráth Miklóssal.

A Hír TV Célpont című műsorában péntek késő este újabb hangfelvételt mutatott be, amelyen a Krakkó Ákos riporterrel folytatott beszélgetés során a drogdílerként emlegetett Baráth Miklós azt állította, színesfémszámlák miatt ítélték el régebben, ezt követően egy év nyolc hónapot húzott le – írja a Népszabadság.

Arra is utalt, hogy személyesen ismeri Veres Jánost is, hiszen a pénzügyminiszterhez közel álló köröknek állított ki hamis számlákat. A kántorjánosi Baráth korábban lapunkban és több más helyen még úgy nyilatkozott: önbíráskodásért ítélték el egy év négy hónapra, s kedvezménnyel szabadult.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.