BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csányi Sándor MLSZ-elnök lett: "életem legnehezebb feladata"

A Magyar Labdarúgó Szövetség mai tisztújító közgyűlésén a megjelent küldöttek dr. Csányi Sándort a szövetség új elnökévé választották.

A közgyűlés első napirendi pontja az új elnök megválasztása volt, a 89 mandátummal rendelkező küldött közül 82-en szavaztak dr. Csányi Sándorra. A szövetség új elnöke megválasztása után tartott rövid beszédében elmondta: élete legnehezebb feladatát vállalta el, és a következő években ideje nagy részét a magyar labdarúgásnak szentelve mindent megtesz azért, hogy sikeresen irányítsa a szövetséget.

Ezt követően külön megköszönte az amatőrök támogatását, akiknek jelentős áldozatokat kellett vállalniuk azzal, hogy függetlenségüket feladva támogatták a jelöltségét.

Csányi Sándor leszögezte: célja, hogy a magyar futball rövid időn belül kilábaljon a gödörből, a stadionokban megszűnjenek a disszonáns események, visszatérjenek a támogatók a labdarúgásba, valamint a profi és az amatőr kluboknak is jelentősen javuljon a helyzete.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.