BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Visa, MasterCard And Revolut Photo Illustrations
bankkártya

Különleges ajándékkal lepi meg az MBH Bank és a Visa az olimpikonokat

Az MBH Bank és a Visa különleges bankkártyát bocsát ki, amely az olimpikonok előtt tiszteleg. A magyar piacon először kerül forgalomba Visa Signature Metal prémium bankkártya, amelyet kizárólag az olimpián legjobb nyolc helyezést elért sportolók számára tesz elérhetővé az MBH Bank. A bankkártya egyediségét növeli, hogy felkerül rá az olimpikon érem vagy eredményszerzésének dátuma és helyszíne, ezáltal is megemlékezve a nagyszerű sikerről.

Az olimpikonok teljesítménye előtt tisztelegve az MBH Bank és a Visa most közösen piacra bocsátotta a MOB Visa Signature Metal prémium bankkártyát, amelyet azok az olimpikonok kaphatnak meg, akik az idei párizsi olimpián, valamint az ötkarikás játékokon valaha a legjobb nyolc helyezett között végeztek – közölte a két vállalat.

Visa, MasterCard And Revolut Photo Illustrations
bankkártya
Az olimpikonok tiszteletére új bankkártya készült / Fotó: NurPhoto via AFP

Szerettük volna az idei és minden valaha volt olimpiai sportoló felé elismerésünket és támogatásunkat kifejezni, ezért minden korábbi és újdonsült bajnoknak, aki az első nyolc hely valamelyikén végzett, felajánljuk a dicsőséges olimpiai eredményt felelevenítő, prémium bankkártyánkat  – mondta Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese. Hozzátette: ezzel a kártyával nem csupán a pénzügyi világban szeretnének támogatást nyújtani számukra, hanem egyfajta tisztelgésként is tekintenek rá a sportolók teljesítménye előtt, akik példát mutatnak kitartásból, erőből és elhivatottságból.

A MOB Visa Signature Metal bankkártya több szempontból is különleges, hiszen

az MBH Bank és a Visa most először bocsátanak ki Signature bankkártyát Magyarországon, ami a Visa egyik legmagasabb kategóriájú kártyája. 

bankkártya
Az új bankkártya / Fotó: Visa

Továbbá, a most piacra bocsátott bankkártya hazánkban a Visa első fémből készült kártyája. A kártyát bármelyik magyar sportoló igényelheti, aki az idei vagy korábbi olimpián az első nyolc legjobb versenyző között végzett, igénylés esetén pedig a kártya egyediségét és különlegességét hangsúlyozva felkerül rá az olimpiai helyezett megmérettetésének dátuma és helyszíne, ezáltal is megemlékezve a győzelemről.

Hazánkban több mint 10 millió bankkártya van forgalomban, amelynek 5 százaléka prémium kategóriájú, ami azt jelenti, hogy a használója számos exkluzív szolgáltatást vehet igénybe.

Ezekkel az előnyökkel jár a bankkártya

A MOB Visa Signature Metal prémium bankkártya éves díja 0 forint, MBH Bank számla mellé igényelhető, és számos előnyös szolgáltatást kínál az olimpikonok számára.

A Visa Luxushotel Kollekciójának köszönhetően a világ legjobb szállodái által nyújtott prémium szolgáltatások kínálatából is válogathatnak az olimpiai sportolók.

Az utazást a kártyával járó Visa Bidroom kedvezményes szállásközvetítő portál, a Reptéri Lounge exkluzív platinum reptéri várók, továbbá

  • a járatok késése,
  • zsúfoltsága
  • vagy törlése

esetén megoldást nyújtó Visa SmartDelay szolgáltatás teheti kellemesebbé, a prémium utasbiztosítás pedig biztonságosabbá.

Emellett az MBH Bank elsőbbségi telefonos kiszolgálást is biztosít, amelyet a kártya birtokosai a hét minden napján, bármely órában elérhetnek az MBH Exkluzív telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.

Párizs 2024: gyémántok és tehenek – így jutalmazzák az olimpiai bajnokokat a világ körül

Az olimpiai érmekért még önmagában nem jár pénzdíj, azt minden atléta országa olimpiai szövetségétől kapja. Meglehetősen változatos módon oldják meg az egyes országok a jutalmazást, van, ahol gyémánt, máshol meg éppen tehén jár az éremért. Megnéztük, milyen jutalmakra számíthatnak a párizsi olimpia bajnokai.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.