BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pirosban a BUX

A vezető részvények közül csak a Richter tudott erősödni kedd délelőtt.

A BUX együtt esik a vezető részvényekkel. Az OTP papírok piacán a hétfői rég nem látott erősödést követően erőteljes lejt menet indult kedden. A Concorde Csoport elemzése szerint a forint hirtelen gyengülése és a svájci frank hirtelen erősödése növeli az aggodalmat a tőzsdén.

Friss tőzsdei és devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

Az értéktőzsde vezető indexe a BUX fél tizenkettőkor 0,15 százalékos mínuszban, 21 936,11 ponton állt. Az OTP 1,42 százalékot vesztett nyitóértékéből, részvényeit 4 555 forintért jegyezték. A MOL részvényeit 20 440 forintért adták 0,38 százalékos csökkenést követően. A MTelekom részvényei szerényebb 0,29 százalékos esést követően 670 forinton álltak.

A vezető részvények közül csupán a Richter tudott erősödést produkálni a délelőtt folyamán, részvényei árfolyama 1,31 százalékkal, 46 200 forintig erősödött.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.