BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Véget ért a jó hangulat? Felemás teljesítmény a forinttól

A szerda délelőtthöz hasonlóan csütörtök délig is hanyatlott a forint, minden vezető devizával szemben veszített értékéből.

Szerdán közel kéthavi csúcsot döntött a hazai deviza az uniós fizetőeszközzel szemben. Reggel még 276,5 forintos árfolyamon jegyezték az eurót a szerdán indult erősödést követően. Csütörtökön fél tizenkettőre azonban kismértékű gyengülést mutat a hazai deviza a 277 forintos sáv fölé is benézett, nem sokkal fél tizenkettő után 277,17 forintért adtak egy uniós devizát a bankközi devizapiacon.

A forint pillanatnyi árfolyamát itt megtekintheti!

A deviza hitelesek szerdai öröme nem volt tartós, lendületes erősödésnek köszönhetően az alpesi deviza árfolyama átlépte ugyan a 207 forintos határt, de nem tudott tartós maradni az erősödés, csütörtökön visszagyengült, és jelenleg 207,46 forinton jegyzik a svájci frankot. Az amerikai dollárral szemben egész héten erősödött a forint, de az ünnep előtt reggel még kis gyengülést produkált a hazai deviza azóta pedig a 215-216 forintos árfolyam sávban mozog, jelenleg  215,8 forintot kérnek egy dollárért.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.