BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sokakat érint a Mohu döntése: szigorú limit van a REpontokon

Visszaváltási limitet vezetett be a cég a REpontokon. A Mohu döntése értelmében 5000 forint lett a tranzakciónkénti limit. A vásárlási utalvány a legnépszerűbb visszaváltási mód, ezt érinti az új szabály.

Fontos, és sokak számra negatív változás történt a Mol Mohu visszaváltó automatáinál. A vállalat október 26. óta tranzakciónként 5000 forintos limitet vezetett annak, aki száznál több 50 forintos italcsomagolást akar egyszerre visszaváltani, ezt ezentúl több tranzakcióban kell megtennie – számolt be róla a Pénzcentrum.

Mohu REpont
Visszaváltási limitet vezetett be a Mohu a REpontokon / Fotó: Lakatos Péter

A lap kiemelte, hogy a REpontokon kiragasztott tájékoztató felirat szerint a gép maximálisan 5000 forint értékben tud vásárlási utalványt kiadni.

A limit bevezetése sokakat érint, ugyanis a Mohu szerint a legnépszerűbb visszaváltási mód a boltban levásárolható papírutalvány, a rendszer bevezetése óta már több mint 20 milliárd forintot kértek vissza ilyen formában a vevők. A hazai automatáknál Európában egyedülálló lehetőség, hogy a visszaváltási díjat egyenesen a saját bankszámlára is lehet utalni, a visszaváltók körülbelül 10-15 százaléka választja ezt a megoldást. A Mohu tájékoztatása szerint több mint egymillióan töltötték le az ehhez szükséges applikációt.

Mobil hulladékgyűjtő flották járják hamarosan az országot

Szolgáltatások és újítások sorával nő a Mohu új esztergomi hulladékudvara az ország régebbi hulladékudvarai fölé, nem meglepő, hogy az ország távoli részeiről is visznek oda hulladékot. A társaság a következő tíz évben 83 új hulladékudvart nyit, jövőre pedig útnak indítja mobil hulladékgyűjtő flottáját is – a Világgazdaságnak a társaság létesítménygazdálkodási vezetője, Czermann-Tóth Gyula nyilatkozott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.