Hangsúlyozta, hogy a korábbi jogszabályok a tőkeerős vállalkozóknak kedveztek, így a kisebb termelők kiszorultak a pezsgőgyártásból, ám a 2013-ban életbe lépett jogszabály a borászoknak is lehetőséget biztosít hagyományos készítésű, palackos pezsgő előállítására.
Hozzátette egyúttal, hogy a kézművesség a borászatoknál idejétmúlt kifejezés, mivel még a rendszerváltás idején terjedt el a költséges technológiai beruházásokat vállalni nem tudó, ezért kézműves eljárásokra kényszerülő családi pincészetek körében.
A főtitkár kiemelte, hogy Magyarországon viszonylag olcsón lehet jó minőségű pezsgőhöz jutni: palackos érlelésű termékek már 2-3 ezer forintért kaphatóak, de a drágább pezsgők ára is kedvezőnek számít nemzetközi viszonylatban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.