BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A BMW és az iPhone nem jó kombináció

Az autó tönkreteszi a telefont, szoftveresen nem javítható a hiba, ha már megtörtént a baj.

Újabb problémákat tártak fel a közelmúltban bemutatott iPhone 15 telefonok kapcsán – írja a Origo. A telefonokat ugyanis a BMW típusú autók vezeték nélküli töltőpadja tönkreteheti.

Riga,Latvia,,4,October,2022,,Bmw,Ix,I20,M,Sport Riga Latvia, 4 October 2022, BMW iX i20 M Sport mid-size luxury crossover SUV. Sport SUV electric vehicle by BMW interior dashboard view, Woman is driving the car in cityscape. Steering Wheel.
Fotó: Shutterstock

A beszámolók szerint a töltőpadon lévő mobilok akár másfél órára is helyreállítási módba léptek és az NFC csip is tönkrement bennük, így azoo például fizetésre sem voltak használhatók bankkártya helyett.

Egyelőre úgy tűnik, hogy miután a probléma jelentkezett, azt szoftveresen nem lehet orvosolni, ugyanakkor voltak, akik garanciálisan képesek voltak telefonjukat kicserélni. A legújabb iPhone 15-ök csúcsváltozatával, a Próval kapcsolatban korábban azok túlmelegedése miatt panaszkodtak a vásárlók.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.