BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Autópálya-felújítás: itt számíthat elterelésre az M0-áson

Szakaszos burkolatfelújítási munkák kezdődnek az M0-ás és M3-as autópálya és a 11-es főút közötti szakaszán 2024. október 4-én péntek este. Az autópálya felújítás több ütemben, sávzárás, esetenként teljes útzár bevezetése mellett valósul meg. A várhatóan 2024. október végéig zajló munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet.

A munkák első ütemében, a 2024. október 4–6. közötti időszakban, péntek estétől vasárnapig az M2-es autóútról az M0-ás autóút Megyeri híd irányba felhajtó csomóponti ágat lezárják a forgalom elől a szakemberek, ezért az M2-es autóútról nem lehet majd felhajtani az M0-ás autóútra a Megyeri híd irányába – a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

m0_2
útinform, autó, közlekedés, torlódás, hőség
autópálya
Az autópálya felújítása pénteken kezdődik / Fotó: Németh András Péter / Szabad Föld

A szakaszra vonatkozó teljes útzárat előreláthatólag 2024. október 6-án, vasárnap az esti órákban szüntetik meg. A zárás ideje alatt Vác felől a Megyeri híd irányába az M0-ás autóút 69-es számú fóti csomópontján visszafordulva lehet majd felhajtani.

Ugyanezen időszakban 2024. október 4–6 között, péntektől vasárnapig az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán a 73-as Dunakeszi dél csomópontot megelőző szakaszon lezárják a külső sávot. A korlátozás nem akadályozza az csomópontban az autóútról történő lehajtást.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.