BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új platformon a Scrabble, a Sudoku és a Tetris

Az EA Mobile™, az Electronic Arts Inc (NASDAQ:ERTS), részlege bejelentette, mely játékokkal képviseli magát az Apple App Store kínálatában.

Mostantól az iPhone és iPod touch készülékeken is hozzáférhető három népszerű EA™ játék, a SCRABBLE (csak az Egyesült Államokban és Kanadában), a Sudoku és a Tetris®.

Mint azt korábban már jelezték, a Spore™ iPhone platformra készült változata a játék többi platformra készült verziójával egy időben, szeptembertől lesz elérhető.

Az iPhone és az iPod touch egyedülálló képességeinek, az érintőképernyőnek, a szenzoroknak és a nagyfelbontású grafikának köszönhetően új szintre emelik a mobiltelefonos játékélményt. Mostantól maga a készülék is fontos része a játéknak, és korábban sosem tapasztalt módon és mértékben járul hozzá annak játszhatóságához.

„Az EA Mobile csapatát felvillanyozza, hogy olyan forradalmian újszerű mobilplatformokra fejlesztheti játékait, mint az iPhone és az iPod touch” – mondta Travis Boatman, az EA Mobile Worldwide Studios alelnöke. „E készülékek egyedülálló képességei olyan izgalmas és egyedi játékélményt biztosítanak, mely alapjaiban tér el a más platformokon megszokottól.” Július 11-től az EA Mobile összes iPhone és iPod touch játéka elérhető az Apple App Store-ban a www.itunes.com/appstore/ webcímen.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.