BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Furcsa szerzet az LG-től - Nézze meg az új Lotus mobilt

Az LG-nek az amerikai Sprint telekommunikációs vállalat számára készített különleges ó kialakítású, QWERTY billentyűs mobilja már képeken is megtekinthető. A modell érdekessége hogy a komoly klaviatúra ellenére nem tekinthető okostelefonnak.

Az amerikai Sprint számára készített, szokásos hosszúkás formavilággal szakító LG LX600 Lotus modellt vette górcső alá az Engadget. Az elsősorban üzenetíráshoz készített telefon négyzetes kialakításával hívja fel magára a figyelmet, de persze nem elhanyagolható a belső 2,4 hüvelykes kijelző alatt elterpeszkedő teljes QWERTY gombsor sem – számol be a Mobilaréna.

 

A készülék nem okostelefon, de az ilyesfajta billentyűzet kialakítás amúgy is furcsa lenne egy kagylótól. A kisméretű gombok persze nyilván nem kedveznek azoknak, akik vastagabb ujjakkal rendelkeznek. Egyelőre nem tudni, hogy az LG Európa számára is tervez-e hasonló kialakítású modelleket.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.