BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Különleges pendrive - Két gigabájt tár mellé ajándék film jár

A PNY speciális stratégiával próbálja népszerűsíteni új, két gigabájtos pendrive-ját. A nagy kapacitású tárolóra már eleve feltöltik a Szellemirtók című filmet a vásárlóknak. Ez az első alkalom, hogy egy nagyjátékfilmet USB adathordozón juttatnak el a közönséghez.

A PNY Technologies és a Sony Pictures Home Entertainment közösen jelentette be új, két gigabájtos pendrive-juk piacra dobását. A Szellemirtók 2009-ben ünnepli megalkotásának huszonötödik évfordulóját, ennek örömére a régi kasszasikert ajándékba kapja minden pendrive vásárló, igaz, a filmet másolásvédelemmel látják el.

Stefanie Summerfield, a cég angliai és skandináv eladásaiért felelős vezetője úgy nyilatkozott: piacvezetőként további értéket szeretnének adni a vásárlóknak, ezért döntöttek a film mellett. Ha valaki mégsem filmeket szeretne hordozni rajta, a pendrive 1080 darab fotó, vagy 12 órányi MPEG-4 videó, esetleg 33 órányi MP3 zenefájl tárolására is alkalmas.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.