BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Meglesték – új érintőképernyős Asus mobil a Samsung bosszantására

Az Asus a jelek szerint konkurenciát kíván állítani a Samsung által nemrégiben piacra dobott i900 Omnia készüléknek. A fejlesztés alatt álló Asus Galax 7 hivatalosan csak októberben kerül bemutatásra, a Terminál viszont már most szerzett néhány fotót az új modellről.

A rozsdamentes acélból készült borítást kapott, Asus Galaxy 7 fejlesztési kódnevű újdonság hivatalos bejelentésére minden valószínűség szerint októberben kerül majd sor, azonban már most is rendelkezésünkre áll néhány fénykép és adat a telefonnal kapcsolatban – írja a Terminál.hu.

A 115 milliméter hosszú, 59 milliméter széles és 13,8 milliméter vastag készülék előlapját egy jókora méretű, 3,5 colos képátlójú érintőkijelző uralja, mely WVGA, vagyis 800x480 pixeles felbontással és 65 ezer színárnyalattal rendelkezik. A Glide felhasználói felületet kapott telefon hátsó szekciójában egy autofókuszos, 5 megapixeles (2.592x1.944 képpont) kamera kapott helyet, melynek optikája mellől azonban sajnos kimaradt a vaku.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Asus Galaxy 7 a mai elvárásoknak megfelelően GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA és HSUPA hálózatokban egyaránt használható, ezenkívül pedig természetesen a Wi-Fi és a Bluetooth 2.0 sem hiányzik a wireless repertoárból. Végül, de korántsem utolsó sorban, említést érdemel még a Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszer, a microSD memóriakártyákkal bővíthető 4 GB belső memória, illetve a mozgásszenzor.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.