BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Repülőjegy az eBayről 10 centért – Aukciót tart a JetBlue

A JetBlue Airways Corp. speciális akcióval igyekszik fellendíteni forgalmát: háromszáz repülőjegyet és több mint húsz üdülési csomagot árverez el az eBay-en. A kezdő licit öt-tíz cent lesz, a kínálatban szerepel négy titok-út is, ismeretlen desztinációval.

Az aukciók háromtól hét napig tartanak majd és szeptemberi indulású jegyeket tartalmaznak olyan városokból, mint Boston,  Chicago, New York vagy Orlando. Harlan Platt, a Northeastern University közgazdásza szerint az aukció remek ötlet, mivel igen hatásos reklámot kreálhat a JetBlue légitársaságnak.

Az AP-nek a szakértő úgy nyilatkozott: az utak végső ára valószínűleg a csomagok költségének 85-90 százalékát teszi majd ki, ami nagyon kedvező, hiszen a valódi kérdés az: mennyibe kerül a figyelem felkeltése a vállalat iránt.

Az aukció ezen a címen érhető el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.