BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

3D-s látvány elérhető áron - Újdonság a navigációs piacon

Az NDrive cég eszköze ötirányú légifotók segítségével háromdimenziós látvánnyal egészíti ki a hagyományos navigációt. A cég jelentős részesedést szeretne elérni a hazai piacon.

Az NDrive navigációs berendezéseket a BLOM által fejlesztett ötirányú légifotós ábrázolás teszi különlegessé. A fotók segítségével a hagyományos navigáció háromdimenziós tér-képpé egészül ki, így segítve a könnyebb tájékozódást.  A vállalat új termékével szeretne jelentős részt hasítana a "nagyok" által uralt hazai piacon.

A fényképnavigációs technika minden NDrive készülék számára hozzáférhető országonként egy 8 GB SD kártyán extra egyszeri díjfizetés ellenében. Magyarország fényképállománya már előkészületben van, várhatóan 2009 tavaszától megvásárolható.

A cég kommunikációs képviselője szerint az NDrive az itthon legnépszerűbbnek számító navigációs eszközökkel is felveheti a versenyt, ami a termék árfekvésében is tükröződik. A legegyszerűbb, Magyarország-térképpel szerelt navigátor 24 800, míg a legmagasabb kategóriájú, széles kijelzős modell 44 900 forintért vásárolható meg ettől a héttől.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.