BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elfogadták a Zalabaromfi vezérigazgatójának lemondását

Ma elfogadta a Zalabaromfi Szárnyas (ZSZ) Zrt. igazgatósága Nemes Imre vezérigazgató lemondását - tájékoztatták a VGO-t a társaság illetékesei.

Információink szerint a cég vezetője azért távozik, mert nem lát esélyt arra, hogy a zalaegerszegi társaság működését újra lehet indítani. Mint ismert, a ZSZ-nél szeptember elején állt le a termelés, miután a CIB zárolta a cég és a vele azonos érdekkörbe tartozó Zalabaromfi Kereskedőház Zrt. számláit.

Bár azóta a felek többször is tárgyaltak egymással, a számlák felszabadításáról máig nem született megegyezés. Ágazati szakértők szerint a ZSZ ellehetetlenülését az okozta, hogy a társaság tulajdonosai más vállalataiknál banki szempontból kifogásolható tranzakciókat hajtottak végre. A feldolgozó igazgatósága ugyanakkor még lát esélyt arra, hogy a zalaegerszegi cégnél a közeljövőben újraindulhat a termelés - tudtuk meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.