BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A legnagyobb technikai újdonságok - Túlhúzták a processzort a MobilShow - InfoMarket kiállításon

A hétvégén rendezték meg a MobilShow - InfoMarket – GameShow-t a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén.

A mobilvilág és a számítástechnika jelentős újdonságait bemutató vásáron a látogatók megtekinthették a legújabb mobiltelefonokat és számítógépes szoftvereket, valamint kipróbálhatták a különböző mobilsportokat is.

Az újdonságok kiállítása és vására mellett egy rekordkísérlet is várta a rendezvényre látogatókat, hiszen vasárnap délután az OC Team Hungary overclocker csapat az Asus Rampage 2 Extrem a legújabb Intel Core i7 processzort húzta túl - szárazjég segítségével.

Hazánkban először a MobilShown volt látható és kipróbálható az első, Android operációs rendszerrel ellátott okostelefon, a HTC G1 (népszerű nevén a Google telefon), amit az iPhone vetélytársaként tartanak számon. A HTC érintő képernyős terméke az élmény legjavát foglalja magában egy olyan készülékben, amelyet arra terveztek, hogy a legfrissebb, intuitív mobiltelefon technológiát helyezze mindenki kezébe a kommunikáció szenvedélyének jegyében. A rendezvényen kosárlabda, petanque vagy akár célbadobás is játszható volt használt mobillal az e célra kijelölt sportpályán.

A szórakozás mellett az új sport jó ügyet is szolgált, hiszen a játék közben hozzájárulhattunk ahhoz, hogy a megunt, elhasznált készülék kommunális hulladékként a továbbiakban ne terhelje a környezetünket. Mindezek mellett megtekinthető volt a Magyar Turizmus Zrt. új mobil oldala is, ahol már programajánló, időjárás információ, Tourinform hírek is találhatók.

A rendezvény 4 napja lehetőséget adott minden, a mobil és a számítástechnika világa iránt érdeklődő számára, hogy bepillantson az idei év legnagyobb technikai újdonságaiba.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.