BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szót fogad a Chrysler-vezér, miután "beszóltak" neki

Miután Barack Obama főtanácsadója megjegyzést tett a Chrysler vezérigazgatójának viselkedésére, Robert Nardelli sietve korrigált és más közlekedési eszközt választ.

David Axelrod, a megválasztott elnök első számú tanácsadója három napja tett megjegyzést arra, hogy a detroiti óriásvállalatok vezéreinek nem céges repülőgépen kellene érkezniük Washingtonba.

Obama tanácsadója arra utalt ezzel, hogy az állami támogatást kérő autógyárak – közöttük a Chrysler – vezérigazgatóinak a helyzet súlyosságához mérten kereskedelmi járatokon tanácsos utazniuk, a cégek megmentéséről szóló tervekkel a táskáikban.

Robert Nardelli megfogadta Axelrod tanácsát – derül ki a Chrysler szóvivőjének bejelentéséből, miszerint a vezérigazgató valóban kereskedelmi repülőjáraton indul Washingtonba a december 5-i meghallgatásra - jelenti az AP.

A "fapados" utazás során csatlakozhat Rick Wagonerhez, a GM vezérigazgatójához, aki már korábban bejelentette, hogy menetrend szerinti járattal megy majd. Egyelőre nem tudni, hogy a Ford-vezér Alan Mulally is lemond-e a céges repülőről.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.