BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Együttműködik a Peugeot Citroën és Bosch a hibridtechnológia terén

A PSA Peugeot Citroën és a Robert Bosch GmbH stratégiai együttműködésről állapodott meg a dízel-hibrid technológia területén.

Így a francia autóipari csoport által kifejlesztett, négykerék-meghajtású dízel-hibrid hajtáslánc közös fejlesztésű, kulcsfontosságú elektromos és elektronikus alkotóelemeit (villanymotorok, teljesítmény-elektronika) a Bosch fogja gyártani.

A hátsó villanymotor és az első magasfeszültségű generátor mellett a Bosch szállítja a kiegészítő teljesítmény-elektronikát is, valamint azt a rendszert, amely az optimális energia-újrahasznosítás érdekében a párbeszédet szavatolja az elektromos és elektronikai alkotóelemek, valamint a fék- (ABS) és menetstabilizáló (ESP) rendszerek között.

Az őszi Párizsi Autószalonon kiállított Peugeot Prologue és Citroën Hypnos tanulmányautókon bemutatott dízel-hibrid technológiával 2011-től találkozhatunk az utakon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.