BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Microsoft ismét a Yahoo-hoz közeledik

Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója egy New York-i konferencián jelentette ki, hogy Redmond és a Yahoo együttműködése segíthetne a Microsoft keresőüzletágának fejlesztésében.

Steve Ballmer egy média és technológia témájú konferencián azt mondta: a Yahooval kötendő megállapodás a Microsoft keresőüzletágának fejlesztését szolgálnál, mivel ezzel bővíthetnék a felhasználói bázist – idézte a Microsoft vezérét az AP.

Ha többen használják a keresőt, több hirdető jelentkezik majd, a hirdetők számának növekedése pedig lehetővé teszi a keresésektől függő, személyre szabott reklámozást – tette hozzá Ballmer, aki saját elmondása szerint csak egyszer folytatott megbeszélést a Yahoo új vezérélve, Carol Bartzcal.

A Microsoft vezére úgy fogalmazott: gratulált kollégájának és közölte vele, hogy szeretne egyszer "csevegni" egy a cégeik között kötendő megállapodásról.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.