BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Nem volt választási lehetőségem, ultimátumot kaptam" - Zsolnay viharok

Egy a menedzsmentjogokkal kapcsolatos vita miatt lépett vissza a Zsolnay megvásárlásától az Alexandra Kiadó birtokosa, Matyi Dezső – értesült lapunk.

„Nem volt választási lehetőségem, ultimátumot kaptam” – értékelt lapunknak az üzletember, aki azt állítja, a pécsi városi vagyonkezelő tárgyalás helyett rögtön a szerződést küldte át, amelyet „sürgősen alá kellett volna írni”.

„A szerződésből a megbeszéltek ellenére kimaradt a menedzsmentjogok átadása, így viszont nincs szükségem a Zsolnayra, mert esélyem sem lenne, hogy a terveim szerint fejlesszem” – hangsúlyozta Matyi Dezső.

Varga Péter, a Pécs Holding Városi Vagyonkezelő Zrt. vezetője ugyanakkor cáfolta Matyi Dezső azon állítását, hogy nem adtak volna menedzsmentjogot, mint mondta, adtak volna, ám ez Matyinak nem tetszett. A vagyonkezelő vezetője azt viszont elismerte, hogy valóban úgy döntöttek, nem tárgyalnak, ezért készítettek egy szindikátusi szerződést, amely végül Matyi Dezsőnek nem felelt meg.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.