BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Overdose és a tervek - Hogyan alakul a program?

Overdose tulajdonosa nem gondol arra, hogy a híres lovat az Egyesült Államok egyik legjelentősebb versenyén, az őszi Breeders' Cup Classicon is megversenyeztesse, pedig az amerikai közönség is szívesen látná a magyar csodalovat - írja a Racing Post.

Overdose tulajdonosa az Inforadio.hu kérdésére elmondta, hogy egyebek között a ló eredményeitől függ, hogyan alakul a tervezett idei versenyprogram. Mikóczy Zoltán hangsúlyozta: most az a legfontosabb, hogy Dózi az elkövetkező hónapokban jól szerepeljen az angliai futamokon, illetve a további európai versenyeken.

A PannoniaOverdose.hu oldalon olvasható tervezett 2009-es versenynaptár szerint Dózi az európai versenyek után mindenképpen szerencsét próbál a tengerentúlon is. Mint a honlap írja, az egyik lehetőség éppen a Racing Post által említett Breeders'' Cup. A PannoniaOverdose.hu az alábbiak szerint tájékoztat Overdose programjáról:

"A tervek szerint Magyarországon kezdi a 2009-es szezont, majd az angliai rövidtávú klasszikus nagy-versenyek következnek. A legalább másfél hónapos nyári pihenő végén, ha formája engedi, elindul a 139. Goldene Peitsche-n, hogy megvédje tavalyi győzelmét.



Ezután vagy Párizsban és a Santa Anitán megrendezendő Breeders'' Cup-on indul, vagy az ezekkel egy időben megrendezendő japán és ausztrál, majd az ezeket követő Hong-Kong-i versenyeken. A 2010-es évet pedig minden valószínűség szerint Dubaiban kezdi meg."

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.