BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magyar ingatlanos megaszövetség jött létre

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IKE) és a Budapest Business Region (BBR) hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá.

A legjelentősebb magyarországi ingatlanfejlesztő társaságok közös érdekképviselete és a nyugat-európai üzleti régiók mintájára alakult ingatlanfejlesztő klaszter együttműködésének lényege, hogy rokon küldetésüket összehangolva növeljék működési hatékonyságukat.

A két fél tevékenységét jogi és hatástanulmányok megrendelésével, stratégiai szinten pedig közös fellépéssel köti össze a magánszektor képviseletében Budapesttel és a mindenkori kormányzattal történő tárgyalások folyamán.

Az IKE az átlátható és kiszámítható településfejlesztési, építéshatósági szabályrendszer elérését, a tagvállalatok társadalmi felelősségvállalási tevékenységének kiterjesztését, valamint az épített környezethez kapcsolódó társadalmi értékek fokozott védelmét tűzte zászlójára. A BBR elsődleges célja pedig a befektetés-ösztönzés, hogy ingatlanpiac szereplőivel folytatott folyamatos kommunikációval, valamint a hazai és nemzetközi gazdasági nyilvánosságban való jelenléttel erősítse a régió és a város imázsát, pozicionálja a budapesti és környékbeli fejlesztéseket a globális piacon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.