BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt a legjobb munkahelyek listája!

A Fortune magazin minden évben összeállítja „A 100 legjobb munkahely” rangsorát, amelynek élére idén a vezető üzleti analitika szállító SAS került.

A budapesti irodával is rendelkező vállalatot egészségügyi és családtámogatási programja, valamint a magánélet és a munka egyensúlyának megteremtésére tett erőfeszítései segítették az első helyre az amerikai vállalatokat vizsgáló listán. A cég tizenhárom éve szerepel a kiemeltek között, összesen hétszer került már a legjobb tízbe, valamint ötször a legjobb ötbe.

Olvassa el a témához kapcsolódó jegyzetünket!

„Az idei lista legfontosabb szempontja a foglalkoztatottság volt, illetve, hogy válság idején a felelős vállalatok milyen módokat találnak arra, hogy segítsék dolgozóikat.” - nyilatkozta a Fortune szerkesztő helyettese, Hank Gilman.

Fortune: Legjobb Munkahelyek

1.SAS

2.Edward Jones

3.Wegmans

4.Google

5.Nuggle Market

6.DreamWorks Animation

7.NetApp

8.Boston Consulting Group

9.Qualcomm

10.Camden Property Trust

A rangsort egy kutatóintézettel együttműködve állították fel idén is, a felmérés alkalmával pedig olyan kérdéseket tettek fel a véletlenszerűen kiválasztott beosztottaknak, amelyekkel a vezetés hitelességét, a munkahellyel való elégedettséget, vagy a csapatszellemet ismerték meg. Külön audit során feltérképezték a vállalatok kultúráját, kompenzációs politikáját, illetve olyan elemeket is, mint a belsőkommunikáció és a diverzitás.

A SAS régóta úttörőnek számít a munka és magánélet egyensúlyának elősegítésében. Ezt Jim Goodnight vezérigazgató ismertté vált nyilatkozata is alátámasztja, amelyet korábban a cég személyzeti politikával kapcsoltban adott: „A vállalati érték kilencvenöt százaléka a főbejáraton távozik minden este. Az én feladatom, hogy olyan munkakörnyezetet teremtsek, ami visszahozza őket reggelente” – mondta a vezérigazgató.

 

2.Edward Jones

3.Wegmans

4.Google

5.Nuggle Market

6.DreamWorks Animation

7.NetApp

8.Boston Consulting Group

9.Qualcomm

10.Camden Property Trust -->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.