BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Alakul a K&H-székház

Jövő év végére készülhet el az összesen 76 ezer négyzetméteres létesítmény

Elhelyezték ma a K&H csoport új székházának alapkövét a hitelintézet és a fejlesztő TriGránit Zrt. képviselői. A tervek szerint a két, egymás melleti épületből álló komplexum a jövő év végére készül el a IX. kerületben lévő Millenium Városközpont területén, összesen mintegy 76 ezer négyzetméteren.

Az 54 ezer négyzetméteres „K” épületet a K&H megvásárolja, míg a 22 ezer négyzetméteres „H” épületet – amelyből nagyjából 9500 négyzetméter az irodaterület – bérbe veszi.

Marko Voljc, a K&H csoport vezérigazgatója az alapkőletétel kapcsán tartott sajtótájékoztatón közölte: a beruházás bizonyítéka annak, hogy a KBC csoport bízik a kelet-európai, illetve magyarországi bankpiac jövőjében.

Rámutatott: a K&H eddig több, a város különböző pontjain lévő központban működött, ami nem tett jót sem a hatékonyságnak, sem az ügyfélközpontúságnak, 2011 végére viszont már 2500 munkatársnak adhat helyet az új épületkomplexum. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.