BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mai visszahívások - Nissan, Daihatsu, Suzuki

A három autógyártó ma kisebb mértékű visszahívásokat hirdetett meg, amelyek elsősorban a hazai piacot érintik.

A harmadik legnagyobb japán autógyár, a Nissan tíz modellt, 75 415 autót hív vissza Japánban és 2 281 gépkocsit a tengerentúlon egy esetleges motorhiba miatt.

A Nissan azt közölte, hogy a tesztek során egyes esetekben meghibásodott egy a motorhoz tartozó kapcsoló, aminek következtében menet közben leállhat a motor. A jelenség eddig nem okozott balesetet – jelenti a Reuters.

Az ország autóipari rangsorában negyedik helyen álló Suzuki két mini modelljét, 432 366 autót hív vissza, miután két tűzeset történt, amely összefüggésbe hozható az autók légkondicionálásával.

A Daihatsu pedig 60 774 gépkocsit hív be javításra, mivel hibát észleltek az elektronikában, amelynek hatására ok nélkül felfúvódhatnak a légzsákok. Csak a 660 köbcentiméteres motorú miniautók érintettek, amelyeket kizárólag Japánban forgalmaz a cég.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.